Vinder ÅRETS SERIE ved Danish Beauty Award 2014

Vinder ÅRETS SERIE ved Danish Beauty Award 2014

0 4565

“Denne serie er svaret på et af tidens store hudproblemer og kan snakke selv den mest hyssede hud i balance”

DOCTOR BABOR NEURO SENSITIVE CELLULAR vandt ÅRETS SERIE ved dette års Danish Beauty Award. “Vi er så glade os utrolig stolte over at vinde i den her vigtige kategori”, siger Jonas Markou, CEO i The Northern Beauty Company – BABORs partner i Danmark.

DOCTOR BABOR NEURO SENSITIVE CELLULAR er specialiseret hudpleje til ekstra sart og tør hud. I samarbejde med førende forskere og dermatologer, har BABOR udviklet en blanding af aktive neuro-kosmetiske ingredienser der kan bryde gennem den kløende cyklus, og skånsomt nære den sarte hud. Produktserien der består af fem højteknologiske produkter, tager sig af de meget specifikke krav sart hud stiller, og har afhjulpet mange det længe har lidt af irriteret hud.


Om vinderen sagde dommerne: “Der er tale om doktor-DNA og speciale i skræddersyet hudpleje med natur møder high-tech formler efter farmaceutisk standard. Denne serie er svaret på et af tidens store hudproblemer og kan snakke selv den mest hyssede hud i balance. Det er “neurokosmetik” med speciale i sensitiv hud og lindring ved hvert eneste hudmøde”.

Udover DOCTOR BABOR NEURO SENSITIVE CELLULAR serien blev DOCTOR BABOR DERMA CELLULAR ULTIMATE DERMA OPTIMIZER nomineret i kategorien Årets Ansigtsplejeprodukt – Luksus, Professionel ved årets Danish Beauty Award.

LIGNENDE ARTIKLER

INGEN KOMMENTARER

Skriv et svar