Den bedste pleje til sensitiv hud

Den bedste pleje til sensitiv hud

0 1181

BABORs Forsknings- og Innovationscenter har udviklet en neuro-kosmetisk serie af produkter
med den innovative aktive ingrediens neuroxyl. Produkterne indeholder ingen konserveringsmidler, parabener, mineralske olier, parfume eller syntetiske farvestoffer.

 

NEURO SENSITIVE CELLULAR INTENSIVE CALMING CREAM

Bringer tør hud tilbage i balance

Intensiv beroligende ansigtscreme til meget tør og hypersart hud. Kan også anvendes til pleje af hud ramt af neurodermatitis i symptomfrie perioder. Hudens beskyttende lipidlag fornyes effektivt og fugt- balancen genoprettes optimalt. Ubehagelig kløe beroliges øjeblikkeligt og rødme reduceres. (50 ml. vejl. pris 499 dkk)

NEURO SENSITIVE CELLULAR INTENSIVE CALMING CREAM RICH

Bringer meget tør hud tilbage i balance

Intensiv beroligende ansigtsplejecreme til ekstremt tør og hypersart hud og til pleje af hud ramt af neu- rodermatitis i symptomfrie perioder og psoriasis. Samme fordele som Calming Cream blot mere intensiv. Huden kommer sig hurtigere og følelsen af stram hud reduceres markant. (50 ml. vejl. pris 539 dkk.)

NEURO SENSITIVE CELLULAR INTENSIVE CALMING BODY CREAM

Bringer tør hud på kroppen tilbage i balance

Intensiv beroligende meget fed kropscreme til meget tør hud og til ekstremt ru og tørre områder af hud. Kan også anvendes til pleje af hud ramt af neurodermatitis i symptomfrie perioder. Risikoen for bakterielle hudreaktioner falder og irritation aftager markant. Ubehagelig kløe lindres øjeblikkeligt og rødme reduceres med langvarige resultater. (150 ml. vejl. pris 419 dkk)

NEURO SENSITIVE CELLULAR INTENSIVE CALMING CLEANSER

Rens tør hud uden følelsen af stram hud

Intensiv beroligende og blødgørende rensemælk. Renser behageligt og skånsomt. Har en beroligende og balancerende effekt. Reducerer følelsen af stram hud og ubehagelig kløe. Kan også anvendes til pleje af hud ramt af neurodermatitis i symptomfrie perioder. Hudens naturligvis forsvar styrkes effektivt. (150 ml. vejl. pris 249 dkk)

NEURO SENSITIVE CELLULAR INTENSIVE CALMING SHOWER MILK

Intensiv plejende og beroligende shower milk

Allerede under anvendelsen bliver den hypersensitive og meget tørre hud intensivt beroliget. Hudens egen modstandskraft styrkes og hudens fedt- og fugtighedsbalance normaliseres. Den ubehagelige spændingsfølelse som kan opleves i huden udebliver ved brugen af Intensive Calming Shower Milk. (150 ml. vejl. pris 249 dkk)

LIGNENDE ARTIKLER

INGEN KOMMENTARER

Skriv et svar