Historien bag Julie-P copenhagen

Historien bag Julie-P copenhagen

Efter anvendelse af produkterne i familievirksomheden i terapeutiske klinikker, fik Julie Pedersen i 2012 ideen om at anvende produkterne i skønhedsbranchen med baggrund i viden om nye tendenser indenfor blandt andet permanent make-up, hudslibning, dermarollers m.v. Da produkterne endvidere har den egenskab, at de kan anvendes med alle traditionelle hudplejeserier, så Julie en oplagt mulighed for at integrere disse fascinerende nye produkter i den professionelle hudplejebranche.

En lang proces med at videreudvikle ingredienssammensætningen i hydrogelerne gik herefter i gang og i marts 2013 kunne The Northern Beauty Company første gang præsentere det nye brand Julie-P copenhagen, som er en nyskabelse indenfor hudpleje.

Teknologien som produkterne er baseret på, blev i 2003 udviklet i USA til brug før og efter kosmetiske operationer, og til behandling af brandskader på brandsårsafdelinger. Senere blev de amerikanske hudlæger interesseret i teknologien, og produkterne blev hurtigt meget populære.

Julie-P copenhagen hydrogelerne differentierer sig meget fra andre hydrogeler på markedet. De er først og fremmest transportable for en stor mængde ingredienser, og ingrediensindholdet i hydrogelerne er intakte efter en avanceret produktionsproces, hvor gelen blandt andet koges og hurtigt nedkøles. Samtidig er hydrogelen tykkere end traditionelle hydrogelprodukter.

Julie-P copenhagen produkterne er biologisk nedbrydelige produkter, som let kan opløses i miljøet uden at ødelægge naturen. Produkterne er medicinsk udviklet, medicinsk produceret og medicinsk godkendt.

En ny generation af hudpleje, en ny tankegang, på et exceptionelt niveau.

LIGNENDE ARTIKLER

INGEN KOMMENTARER

Skriv et svar