ReVersive – innovativ anti-aging

ReVersive – innovativ anti-aging

0 4732

Reversive_Top

Inspireret af den nyeste viden og teknologi indenfor forskning i anti-aging, dermatologi og genetik, har BABORs Research and Innovation Center udviklet en banebrydende innovation: anti-aging serien ReVersive med det ultra-effektive re-youth complex.

Fire højtydende aktive ingredienser, der indgår i disse eksklusive præcisionsformler fra BABOR interagerer i perfekt synergi for at gendanne din individuelle, ungdommelig udstråling og glans. Huden ser fastere og glattere ud med en smuk jævn teint som føles silkeblød.

 

Reversive_DualSerum_72dpi Reversive_CreamRich_72dpi Reversive_Cream_72dpiReversive_EyeCream_72dpi

 

 

 

 

 

 

 

 

ReVersive Serien består af:

ReVersive Anti-aging Dual Serum 4 x 10 ml. :
En intenst fugtende serum med en unik boostende mekanisme for tidsløs smuk hud. Hver REVERSIVE anti-aging dual serum er designet til at bruge over syv dage. for det optimale resultat bør anti-aging dual serum påføres over en fire-ugers periode, i harmoni med hudens naturlige fornyelsescyklus.

ReVersive Anti-aging Cream 50 ml. :
En 24-timers creme for glattere hud med en jævn hudtone og en ungdommelig glans.

ReVersive Anti-aging Cream Rich 50 ml. :
En beriget, let absorberende 24-timers ansigtscreme til tør hud. Fremmer en glattere og mere smidig hud, en jævn hudtone og en ungdommelig udstråling.

ReVersive Anti-aging Eye Cream Rich 15 ml. :
En hurtigt absorberende øjencreme for et glattere øjenområde og ekstra udstråling.

LIGNENDE ARTIKLER

INGEN KOMMENTARER

Skriv et svar