Økologisk bademælk – den ultimative velvære

Økologisk bademælk – den ultimative velvære

Hos Lucy Annabella tror man på økologiske råvarer. Alle de luksuriøse æteriske- og grøntsagsolier der anvendes i produkterne er nøjsomt indhentet over hele verden og bragt tilbage til Irland, hvor der fremstilles smuk økologisk hudpleje og velduftende produkter. Der anvendes kun ansvarligt indhentede ingredienser, fordi miljøet fortjener respekt. Emballagen er skånsom for jorden og har næsten ingen indvirkning på vores planet. For at beskytte de økologiske Lucy Annabella ingredienser, hældes produkterne i glasbeholdere. Emballagen er lavet af genanvendeligt papir og tryk af sojablæk, godkendt af Forest Stewardship Council (FSC).

Lucy Annabella Time Out Organic Bath Milk har en beroligende og afslappende effekt og er det perfekte produkt, når der er dømt selvforkælelse derhjemme. Bademælken vandt i 2013 prisen for “Social and Personal Best Buys” .

Time Out Organic Bath Milk 125 ml., 499,-

LIGNENDE ARTIKLER

INGEN KOMMENTARER

Skriv et svar