Dr. BABOR Bi-Phase Ampuller

Dr. BABOR Bi-Phase Ampuller

0 3393
abstract futuristic background design; Shutterstock ID 70641385; Job: BABOR

Vi kender allerede til ansigtsolier og endda til tofaset serum, men vi har ikke tidligere set tofaset ampuller. BABORs Research and Innovation Center har fået et revolutionerende gennembrud inden for lipidforskning. Bi-Phase ampullerne kombinerer de øjeblikkelige effekter fra en aktiv ampul med de fugtgivende egenskaber i en olie. Efter bare få sekunder vil de højteknologiske aktive ingredienser vise synlige resultater og fremme skønheden i din hud.

Leder af BABOR Research & Innovation Center, Andrea Weber siger: ”Ampuller har en god øjeblikkelig effekt. Indtil nu har det dog været svært at anvende lipider i ampuller. De store lipidmolekyler kan ikke trænge ind i huden så hurtigt som vi forventer det af en ampul. Men tør og krævende hud hungrer efter netop disse lipider, der efterlader huden behagelig glat og styrker hudens naturlige barriere. Vi laver forskning med mange olier, og olie har været en del af BABORs historie helt fra begyndelsen: HY-ÖL var vores første produkt. Derfor er det naturligt for os at anvende olie i vores ’verdensmester’ produkt, ampullerne – og nu er vi de første der kan tilbyde det.”

Til dette nye aktive kosmetiske produkt har BABOR udviklet tre højtydende præcisionsformuleringer med to perfekt koordineret faser. Når ampullen rystes let, blandes de to faser og skaber en effektiv olie- væskeblanding. Den særlige tekstur absorberes hurtigt uden at efterlade en fedtet film på huden og giver, inden for sekunder, enhver hudtype en perfekt fugtet og mere ungdommelig fremtoning.

I serien kommer:

Stress Relief Bi-Phase Ampoule – Calming. Strengthening. Moisturizing. Indeholder Hydracyl – et desensibiliserende aktivt kompleks samt solbærfrøolie. Ampullen reducerer synligt irritationer og minimerer rødme. Hudens modstandsdygtighed styrkes markant. Anvend for en beroliget og irritationsfri hud. 80% mærker en afstresset, beroliget hud efter 14 dages anvendelse.

Youth Control Bi-Phase Ampoule – Anti-Wrinkle. Firming. Contouring. Indeholder morkel, maltotriose 1-6 polysakkarid og amarantolie. Ampullen reducerer synligt dybden af rynker, opstrammer huden og definerer konturerne. Anvend for synligt glattere, fastere og mere ungdommelig hud. 88% mærker en fastere, glattere hud efter 14 dages anvendelse.

Glow Booster Bi-Phase Ampoule – Radiance. Evenness. Glow. Indeholder vitamin C, slangeurtrod, havtornekstrakt og spejlægfrøolie. Ampullen giver huden en mere ungdommelig glød, opstrammer huden og giver en fejlfri hudtone. Anvend Glow Booster for en frisk og strålende glød. 87% mærker en frisk, glødende hud efter 14 dages anvendelse.

LIGNENDE ARTIKLER

INGEN KOMMENTARER

Skriv et svar