Rens med “WOW faktor”

Rens med “WOW faktor”

0 2648

DOCTOR BABOR DETOX LIPO CLEANSER

Ikke bare en rens – også en detox. Den nye DOCTOR BABOR REFINE CELLULAR Detox Lipo Cleanser, 50 ml. 395 kr. kombinerer den innovative LipoTherm formel med en kraftfuld afgiftende effekt for at skabe en skånsom ansigtsrens med super rensende effekt. Resultatet: Lipid-baseret dybderens sammen med en intensiv termisk effekt.

Når balmen kommer i kontakt med huden skaber den en mild varmende effekt, som åbner porerne. Når den masseres ind i huden med fugtige fingerspidser, forvandles balmen til en mælket emulsion, som fjerner selv dybtliggende urenheder. Dermed kan efterfølgende påførte aktive ingredienser lettere optages i huden – og den afgiftende effekt er en ekstra bonus! Den innovative forening af aloe vera og broccoliekstrakter har en anti-forurenende effekt og beskytter huden mod miljømæssige faktorer og frie radikaler. Komplekset stimulerer ligeledes huden til at producere naturlige afgiftende enzymer og beskytter mod fugttab

LIGNENDE ARTIKLER

INGEN KOMMENTARER

Skriv et svar