Relaunch af High Skin Refiner

Relaunch af High Skin Refiner

0 3300

Selvfølgelig elsker vi vores individualitet og vi accepterer vores alder med selvtillid.  Men vores alder behøver ikke at være øjeblikkelig åbenlys. Indrømmet, vores rynker er ligeså individuelle, som vi er. Hver af dem har sin egen historie, og rynkedannelse er en kompleks proces. Det er derfor den nye anti-rynke hudpleje fra BABOR er en all-round, effektiv, luksuriøs sammensætning: HSR lifting. Den højtydende anti-rynke præcisionsformel er effektiv mod alle typer af linjer og rynker. Præcist harmoniseret reducerer de aktive ingredienser synligt udtrykslinjer (smilerynker, glabellar-linjer, panderynker, læberynker), tyngdekraftslinjer (næserynker, rynker ved mundvigen og halsrynker) og rynker forårsaget af tør hud.

Anti-rynke præcisionsformulering

Multitendyn Plus: Ekstrakter fra sojabønner, ærter og hirse i kombination med garvesyre, reducerer rynker, styrker vævet og udglatter hudens overflade.

Lupinus: Lupinekstrakter forbedrer hudens elasticitet og omdefinerer anisigtets konturer.

Carnosin: Aminosyren L-carnosine reducerer dannelsen af rynker forårsaget af glycosylation (saccharificering).

Relaxo Peptide: Oligo-peptider fra hibiscusfrø har en “botox-lignende” effekt og reducerer udtrykslinjer ved at reducere muskelsammentrækninger.

Neuro-Receptor Peptide: Hexapeptide-47 reducerer fine linjer og rynker forårsaget af tør hud og sikrer et glattere look ved at reducere det transepidermale vandtab.

 

Læs mere om de relancerede HSR produkter her

LIGNENDE ARTIKLER

INGEN KOMMENTARER

Skriv et svar