ReVersive Supreme Glow

ReVersive Supreme Glow

0 2470

BABOR ReVersive Supreme Glow anti-aging cream

Skønhedsmirakel: Livet kan ikke planlægges. Lige meget hvor meget vi organiserer os og prøver at se ind I fremtiden, kan vi ikke altid forberede os på de vigtige øjeblikke I livet. Der er ingen “ADVARSEL: På denne dag vil alting ændre sig”, eller “PAS PÅ: Noget særligt venter omkring hjørnet”. Men den gode nyhed er, at lige meget hvad livet bringer, så kan vi altid komme I gennem og se strålende ud. REVERSIVE SUPREME GLOW anti-aging cream fjerner Ganske enkelt sporene af vores daglige rutine og får os til at stråle – I alle livets øjeblikke.

Eventyrlig forskning: En ingrediensopdagelse: BABOR forskere fandt ud af at Lumicol, en aktiv ingrediens, som booster glans, opnår et særligt glødende resultat ved særlige doseringer. Deres formel for en strålende teint er I sandhed et mirakel.

Et øjeblikkeligt vidunder: Særlige glow-tech pigmenter reflekterer lyset og giver øjeblikkeligt huden en ungdom- melig udstråling.

Et vidunder af teknologi: Blå bioteknologi giver basis for en delikat, strålende teint. Lumicol, et ekstrakt af mikro-algae, er den effektive aktive ingrediens I denne nye crème, der tilfører huden en strålende glød.

Mirakelingrediens: RE-YOUTH Complex er formuleret med fire effektive komponenter, der forlænger hud- cellernes levetid og beskytter mod for tidlig ældning.

Mirakuløst blød: Med den lette og luftige mousse konsistens, indhyller denne smeltende bløde crème huden og gennemfugter den skånsomt og efterlader den glat og silkeblød.

LIGNENDE ARTIKLER

INGEN KOMMENTARER

Skriv et svar