Trend Colour A/W 2015

Trend Colour A/W 2015

0 2662

I 2015 vintersæsonen har BABORs Make-up Director Peter Schmidinger kombineret åbenlyse modsætninger. Skyggerne han anvender i det nye look er milde og hyggelige; blød vinrød, blød grå, varm brun og dyb blå forkæler teinten på samme måde som et lunt tæppe opmuntrer sjælen på en kold vinterdag. Men stemningen som Peter Schmidinger udtrykker med disse farver er alt andet end lunt. De trendsættende skygger skaber et selvsikkert, sofistikeret og cool look, som præsenterer kvinders forskellige facetter. Højdepunktet I det nye BABOR vinter-look, Cosy Face & Eye Collection, er en ny multifunktionel perle. Den gyldne compact indeholder fire øjenskygger, en øjenbrynspudder og en cremet blush.

Se hele sortimentet af denne sæsons trends på www.babor.dk

 

LIGNENDE ARTIKLER

INGEN KOMMENTARER

Skriv et svar