TNBC Magazine 2. Udgave

TNBC Magazine 2. Udgave

0 2348

TEKNOLOGI OG DIAGNOSTIK ER KOMMET FOR AT BLIVE

Innovation er en vigtig drivkraft for vækst og særligt fremkomsten af teknologi i hudplejen har, fra rens og ansigtsmasker til avancerede anti-aging behandlinger, rystet op i branchen, øget konkurrencen og præget innovationen i den traditionelle hudpleje. Branchen har fulgt med ved at udvikle produkter, der arbejder sammen med teknologien. Særligt diagnostiske værktøjer er et hit, med forbrugere, der ønsker mere skræddersyede hudplejeløsninger. Denne trend er BABOR naturligvis med på med deres Derma Visualizer, som den professionelle kosmetolog kan anvende til avanceret analyse af din hudtilstand.

NICHEOMRÅDER, ER DEN NYE MAINSTREAM

Faktisk er mindre produktområder inden for hudplejen såsom ansigtsmasker og specialiserede behandlinger med olier vokset meget stærkt. Ansigtsmasker har i nogle år haft en særlig hurtig vækst, og denne position forventes at holde i de kommende år. BABOR er verdensmester i specialiserede ansigtsmasker, som anvendes i de eftertragtede BABOR behandlinger.

Anvendelsen af olier til ansigtet har været stigende siden 2012, hvor de fleste større hudplejespillere har tilføjet ansigtsolier til deres produktsortiment. Olier forventes at  dominere innovationen inden for hudplejen i de kommende år. BABOR har siden 1956 været førende på området med deres Hy-Öl cleanser, som i 2016 fylder 60 år! Og det som en bestseller! I denne udgave af TNBC Magazine, kan du også læse om det fantastiske økologiske luksusmærke Lucy Annabella, som blandt andet tilbyder lækre olier til både krop og ansigt.

VI ER MED!

I TNBC følger vi med og bringer de globale hudplejetrends til dig gennem vores dygtige netværk af professionelle behandlere! Som en glædelig nyhed er BABOR nu at finde på Skandinaviens førende kosmetologskoler International Training Academy, som har fem afdelinger i Danmark.

Vi håber, at du finder denne 2. udgave af TNBC Magazine inspirerende.

Læs hele magasinet online her

LIGNENDE ARTIKLER

INGEN KOMMENTARER

Skriv et svar