Vi fejrer skønheden – BABOR 60 år!

Vi fejrer skønheden – BABOR 60 år!

0 3208

Limited Edition HY-ÖL sæt

Da han skabte HY-ÖL i 1956, lagde Dr. Michael Babor grundstenen til det tyske luksushudplejebrand BABOR. Dette er grund nok til at dedikere en Limited Edition til denne legendariske rens, når virksomheden fylder 60 år i 2016. Fordi HY-ÖL har været en bestseller i 60 år, har sættet passende fået navnet “Since 1956”. Den elegante hvide og guldmetalboks indeholder den klassiske rens HY-ÖL og en Phytoactive til den specifikke hudtype. Båndet og seglet er farvekodet for at vise, hvilken kombination der passer til den individuelle hudtype.

Gennem årene har BABOR bundet sig til HY-ÖL filosofien, mens de samtidig har formået at modernisere den. HY-ÖL indeholder fortsat naturlige olier og urteekstrakter til at rense huden. En nyere tilføjelse til formlen er quillajaekstrakt, som udvindes fra sæbetræets bark og virker som en ”snavsmagnet”. Urteeliksirerne i Phytoactive er blevet komplementeret med et afgiftende ekstrakt af agermåne, som stimulerer hudens stofskifte. Helt siden 1956 har den unikke kombination med HY-ÖL og Phytoactive fejret smuk hud.

Find din nærmeste BABOR forhandler her

LIGNENDE ARTIKLER

INGEN KOMMENTARER

Skriv et svar