Active Night Ampoule

Active Night Ampoule

0 2775

Har du nogensinde tænkt over hvad der gør Tornerose så smuk? Det er søvn! Men det kunne også være den nye BABOR Active Night Fluid. Søvn er den ultimative anti-aging ingrediens. Når vi falder til ro om natten, arbejder vores hud på højtryk. Mens den i løbet af dagen beskytter os mod miljømæssige stressfaktorer, regenererer den sig selv i løbet af natten. Er det et deltidsjob? Bestemt ikke. Hvis du om natten hjælper huden på vej med effektive aktive ingredienser, som ACTIVE NIGHT FLUID, boostes din skønheds-søvn. Disse aktive ingredienser er alle sorte som natten og tager effekt når de er mest tiltrængt: men vi sover.

Ekstrakt af sort alge regenererer dermis, hudlaget med et særligt højt indhold af kollagenfibre. Det sikrer at vi ser friske og rynkefri ud. Sort trøffelekstrakt styrker derudover den naturlige kollagenproduktion og omstrukturerer ansigtskonturer, mens sort pileekstrakt øger cellecirkulationen og dermed regenerering af huden. Alt der er tilbage at sige er: Sov smukt!

LIGNENDE ARTIKLER

INGEN KOMMENTARER

Skriv et svar