Etablering som partner

Etablering som partner

Vil du være en del af en af de nyeste trends? Kunne du tænke dig produkter, som er terapeutisk udviklet og produceret efter de højeste standarder?

Så har vi en række brands der matcher!

Når du træffer valget om at blive TNBC partner, træffer du samtidig et valg om at tilbyde dine kunder produkter, som er banebrydende og teknologisk på forkant i brugen af ingredienser.

Som TNBC partner får du adgang til et omfattende uddannelsesprogram, hvor du kan udvælge de specifikke behandlingsprogrammer der passer til din klinik og kunder. Som nyopstartet klinik deltager du på et eller flere grundkurser, hvor du og dine medarbejdere bliver uddannet i vores sortiment.

Du bliver som TNBC partner tildelt en personlig konsulent, som vil være til assistance både i forhold til indretning af klinikken, events, uddannelse, produktsupport m.v. Samtidig har du naturligvis altid mulighed for at kontakte hovedkontoret, hvor vi også har marketingeksperter og grafikere klar til at yde support i forbindelse med markedsføringsmæssige aktiviteter.

En etablering tager altid udgangspunkt i din klinik, dine kunder og dine egne ønsker om, hvor du godt kunne tænke dig, at din virksomhed skal bevæge sig hen fremover. Derfor har vi ikke færdige opstartspakker som f.eks. guld, sølv og bronze. Uanset etableringen, er det væsentligste for TNBC, at vi sikrer kunderne en optimal og uforglemmelig oplevelse med vores brands.

Som TNBC partner har du truffet et valg om høj-effektive behandlinger og en solid forretningsmodel i mange år fremover.

Ring på 7020 1406 eller mail til info@tnbc.dk for at høre mere om dine muligheder som TNBC partner.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Brands du ønsker i forhandling
BABORAPG TechDepileveGharieni

Din besked