Gharieni

Gharieni

Gharieni blev grundlagt af Sammy Gharieni i 1992 i Duisburg, Tyskland. Virksomheden fokuserede i begyndelsen på skønheds- og medicinsk udstyr. Gennem de seneste tolv år er fokus i højere grad flyttet til spa og beautyområdet. Siden grundlæggelsen har Gharienis filosofi været at realisere den individuelle kundes ønsker samt at imødekomme de stigende markedskrav.

Gharieni tilbyder spaborde og behandlingssenge, udstyr og møbler til luksuriøse spa, wellness og skønhedsfaciliteter. For at sikre den højeste kvalitet, er alle skridt i produktionsprocessen, fra koncept til design, under permanent kontrol af virksomhedens ledelse. Ydermere kontrolleres produktionsprocessen af German Technical Supervisory Association og behandlingssenge og behandlingsborde er certificeret af TÜV NORD CERT ”Made in Germany”.

Elegant, moderne design, perfekt funktionalitet, materialer i højeste kvalitet, komplette løsninger, maksimal fleksibilitet, hurtig implementering af kundens krav – dette er virksomhedens kærneværdier. Kunder kan vælge blandt et bredt udvalg af farver og materialer for at skabe individuelle produkter. Derudover kan de tilpasse hvert møbel med en række af ekstra muligheder, som Airback lændestøtte, musisk massage, osv.

Gharieni har tilført talrige innovationer til markedet, som eksempelvis det nye Libra Horizontal Shower. Vådbordet, udstyret med den eksklusive Dornbracht Horizontal Shower teknologi, giver for første gang en helt ny badeoplevelse i liggende position. Og som et ekstraordinært plus: Det opvarmede spa bord kan justeres i højden såvel som både foran og bagi. Med en valgfri møbelpolstring tilgængelig kan bordet ligeledes anvendes til massage.

Gharieni Group har virksomheder og afdelinger i det sydlige Tyskland, Belgien, Holland, Frankrig, Tunesien og Dubai, og distribuerer til mere end 60 lande.

TNBC har den eksklusive forhandlerret i Danmark af Gharienis produkter.