Om TNBC

Om TNBC

TNBC er distributør af førende hudplejeprodukter, teknologi samt professionelt klinikudstyr. Selskabet har forhandlere blandt hudpleje- og skønhedsklinikker samt SPA/wellness steder og er serviceleverandør til Dansk Kosmetolog Forening.

TNBC er i dag en del af DK HOLDING GRUPPEN som blandt andet også omfatter selskabet International Training Academy (www.beautyandstyle.dk).

Det er koncernens vision at være en ledende udbyder af innovative uddannelser og en førende leverandør af forbrugervenlige produkter til den professionelle skønhedsbranche

 

Vi ønsker at arbejde ud fra og sætte de højeste standarder i branchen. Den høje standard skal gavne forbrugerne, vores forhandlere, aktionærer og vores egen organisation, og den skal være kernen af alt, hvad TNBC foretager sig.

Der er defineret fire hovedområder, hvor selskabet vil fokusere på at sætte høje standarder:

(1) Rådgivning, (2) Nyskabende produkter, (3) Gennemsigtighed og dokumentation for virkning samt (4) Ansvarlighed.

Vi vil fortsætte med at indføre nye standarder for den måde, vi rådgiver vores kunder på. Vores kunder skal have de bedste muligheder for at træffe de rigtige beslutninger – hvad enten det gælder investeringer i re-sale eller planlægning af deres behandlinger.

Kompleksiteten i de udbudte produkter i markedet generelt gør, at vores kunder har fået mere avancerede behov for rådgivning, der tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds specifikke udfordringer. Fremover vil vi derfor styrke vores rådgivningskompetencer.

Det betyder bl.a. at vi sætter øget fokus på uddannelsen af vores sælgere, men også at vi udvikler de rådgivningsværktøjer, som vi bruger i dialogen med vores kunder.

TNBC ønsker udelukkende at introducere produkter der enten i sig selv er nyskabende, eller kan benyttes på en nyskabende måde i vores kunders behandlinger.

Tilliden til distributører i kosmetikbranchen er vigtig. En vigtig forudsætning for tillid er gennemsigtighed. Og derfor gør vi en dyd ud af at gøre det synligt for alle, hvordan vores produkter skaber værdi for vores kunder.

Vi vil skabe klarhed omkring ingredienser og virkninger. Det gør vi, fordi vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at få et klart indblik i produkternes reelle virkning.

Som producent, importør og distributør af hudplejeprodukter har vi et stort ansvar ikke bare over for vores kunder, men også i forhold til forbrugerne og samfundet generelt.

Vi udfører derfor jævnligt audits overfor vores leverandører som skal sikre, at de lever op til høje danske standarder, som forventes af forbrugerne.