BABOR

BABOR

 

SCIENCE. Det begyndte i 1956 med en sort rose – symbolet på uendelig skønhed. Siden da har BABOR, som pioner inden for professionel hudpleje, sat standarden for hudplejeforskning, ”made in Germany”. I dag er vi fortsat drevet af denne pionerånd, i vores passionerede stræben efter individuel skønhed og perfektion.

PRECISION. Vores præcisionsformuleringer er baseret på de mest innovative aktive ingredienser. Deres effekt forstærkes af BABOR kosmetologernes ekspertise i vores skræddersyede behandlinger, som er særligt udviklet til at give maksimum udbytte.

RESULTS. Hos BABOR kombineres vores højeffektive, innovative aktive formuleringer med vores eksklusive behandlingsmetoder for at skabe fremragende resultater og en unik og luksuriøs oplevelse.

Fakta & figurer

Dr. Babor GmbH & Co. KG.s hovedkontor ligger i den tyske by Aachen. I alt er der 300 ansatte der arbejder i Aachen-lokaliteterne, hvor produkt-, forsknings- og udviklings-, administrations- og logistikafdelingerne har hjemme. De syv datterselskaber og mere end 70 distributører, så vel som alle medlemmer af de tyske, hollandske og belgiske salgsstyrker, styres fra hovedkontoret i Aachen.

BABOR over hele verden

BABOR er repræsentet af distributører i mere end 70 lande verden over og bestyrer datterselskaber i Schweiz, Østrig, Holland, Belgien, Storbritannien, Canada og USA. Regelmæssige undervisningsforløb i BABORs uddannelsescenter, ved hovedkontoret i Aachen, garanterer at de gennemtestede og kvaltietssikrede produkter bliver udnyttet på bedst mulig måde overalt i verden. Tusindvis af skønhedseksperter verden over sætter deres lid til BABOR.

Læs meget mere om BABOR på www.babor.dk, eller læs BABORs profilbrochure her

KUNDEUDTALELSER

0 1744
Hvor længe har du haft klinik? Jeg har haft klinik i 8 år på Sydfyn og 3 år i Nordsjælland for 20 år siden. Hvor længe...

0 1534
Hvor længe har du haft klinik? Jeg har drevet klinik i 13 år, min nuværende hudplejeklinik FORKÆL DIG SELV, der er beliggende i Dronninglund startede...